Program för medlemmar i Sjöhistoriskas Vänner.

 

Aktuellt program 2021

Under pandemin har vi tvingats ställa in många planerade aktiviteter. Vi hoppas kunna återuppta vårt program så snart som möjligt. 

Årsmöte i Sjöhistoriskas vänner

Tisdagen den 25 maj 2021, kl 15, välkomnas medlemmarna till årsmöte i Föreningen Sveriges Sjöfartsmuseum i Stockholm, på Sjöhistoriska museet igen. Det blir sedvanliga årsmötesförhandlingar. Under våren återkommer vi med information om vi kan utöka programmet med något trevligt inslag, efter mötet är avklarat.

Anmälan om deltagande kan göras till foreningen.sjohistoriska@smtm.se.

Medlemsresa till Finland 

23-26 september 2021, kl 19.30. Program (med närmare detaljer) har skickats till alla medlemmar som lämnat en aktuell e-postadress till vänföreningen.

Vi tar Tallink Siljas M/S Galaxy mot Åbo. Vi besöker Finlands Marinmuseum, Forum Marinum och Åbo slott. Därefter åker vi vidare till varvet i Perno för ett intressant besök. Meyer-Werft i Papenburg köpte varvet av STX Finland 2014. Här har man byggt världens största lyxkryssare. Vi övernattar i Helsingfors. Under lördagen besöker vi Finlands sjöhistoriska museum i Kotka och Lovisa Sjöfartsmuseum. Sista dagen besöker vi en av världens största sjöfästningar, Sveaborg. Vi får en eftermiddag på egen hand i Helsingfors innan vi tar flyget hem igen. Priset är 6 695:-/person i delat dubbelrum (baserat på minst 30 betalande). Det ingår övernattningar, besök och entréer, färja, flyg och turistbuss. Två måltider inkl dryck ingår i priset. Det tillkommer obligatoriska flygskatter enligt dagspris vid biljettering (idag ca 590:-). Frivilliga tillägg: enkelrum/hytt 1 790 :- och avskedsmiddag (ca 750 kr inkl dryck). Det brukar bli en trevlig avslutning för de som väljer att delta i avskedsmiddagen!

Reseledare från BK Travel Solutions medföljer.

Sista dag för anmälan är 28 maj 2021. 

Boka plats hos Niklas Nilsson på BK Travel Solutions. 


Tel: 040-60 60 220

E-post: info@bktravelsolutions.se

Program medlemsresa 2021

 

Reseberättelse - medlemsresan till Portsmouth 2019

Göran Holmström har skrivit om vår resa till Portsmouth i september.
Läs och se bilder från resan: